Exposició: L'or blau. Els reptes de l'aigua

dilluns, 18 gener, 2021 - 00:00 a diumenge, 18 abril, 2021 - 23:59
Palau Robert. Barcelona

El Palau Robert acull l’exposició “L’or blau. Els reptes de l’aigua”.

L'exposició serveix per conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua, comprendre la seva realitat invisible i aprendre com podem fer front a l’emergència climàtica, un dels reptes més essencials per al futur del nostre territori i de tota la humanitat.

L’exposició, que es pot visitar fins al 18 d’abril de 2021 a la Sala 3, l’organitzen el Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda i el Departament de Territori i Sostenibilitat, sota el comissariat conjunt de l’Agència Catalana de l’Aigua i Domestic data Streamers.

“L’or blau” busca posar en valor la tasca pionera desenvolupada per l’Agència Catalana de l’Aigua, amb una narrativa accessible i una posada en escena interactiva, coincidint amb el 20è aniversari d’aquesta empresa pública encarregada de la planificació i la gestió de l’aigua a Catalunya. La mostra convida tots els públics a descobrir l’enginyeria necessària per assegurar l’abastiment d’aigua a les ciutats del territori català i obrir un diàleg amb la ciutadania respecte als futurs reptes en relació amb l’aigua i el territori.


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Comencen les obres per canalitzar i potabilitzar aigües del subsòl i que Sabadell avanci en la seva adaptació al canvi climàtic.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall

Butlletí