Biocultura ON: Fira de les Alternatives i el Consum Responsable

dijous, 21 gener, 2021 - 00:00 a dissabte, 23 gener, 2021 - 23:59

Arriba la trobada virtual de la cultura bio d’arreu del món.

La Fira de les Alternatives i el Consum Responsable celebra una nova edició. Enguany ho fa en format virtual, seguint les recomanacions sociosanitàries pertinents. A través del canal Biocultura ON, productors, empreses i entitats bio connectaran amb clients i consumidors responsables d’arreu del món per compartir continguts, esdeveniments i experiències.

Al llarg de tres dies, els assistents podran descobrir hàbits bio procedents de diversos punts del planeta, aprendre’n i inspirar-s’hi per aplicar-los en la vida diària. La fira, a través de la unió de diversos experts i seguidors de la cultura bio, posarà de manifest la possibilitat real de fer el nostre món molt més sostenible.

BioCultura ON no és un esdeveniment virtual més, sinó una experiència digital que reprodueix l'essència de BioCultura, presentant l'últim de l'univers 'eco' de manera online i en directe.

Seran tres dies intensos per descobrir, aprendre, inspirar-se i connectar amb experts i seguidors de la cultura bio de tot arreu. Una trobada virtual per demostrar que un món més sostenible és possible.

Entrada general de: 3 €. L'entrada dona accés als 3 dies de l'esdeveniment a tota la programació en viu i en directe, visitar les empreses expositores i / o patrocinadores, a participar en sortejos i concursos, i rebre informació a l'email personal.


Organitzat per: Associació Vida Sana


 

Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Article

 

Reduïm residus a la cuina!! Al vídeo, de l'Ajuntament de Girona,  hi podreu veure estris per fregar, idees per fer-vos el sabó, per conservar aliments sense fer ús del film... Tots els productes que veureu al vídeo els podreu trobar tots a comerços de Girona.

Article

La mesura de govern per a una alimentació sostenible recull les diferents línies d’acció i els diferents projectes que es duran a terme a Barcelona durant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que se celebrarà a la ciutat durant tot el 2021. El projecte té un pressupost de prop de deu milions d’euros.

Butlletí