Biocultura ON: Fira de les Alternatives i el Consum Responsable

dijous, 21 gener, 2021 - 00:00 a dissabte, 23 gener, 2021 - 23:59

Arriba la trobada virtual de la cultura bio d’arreu del món.

La Fira de les Alternatives i el Consum Responsable celebra una nova edició. Enguany ho fa en format virtual, seguint les recomanacions sociosanitàries pertinents. A través del canal Biocultura ON, productors, empreses i entitats bio connectaran amb clients i consumidors responsables d’arreu del món per compartir continguts, esdeveniments i experiències.

Al llarg de tres dies, els assistents podran descobrir hàbits bio procedents de diversos punts del planeta, aprendre’n i inspirar-s’hi per aplicar-los en la vida diària. La fira, a través de la unió de diversos experts i seguidors de la cultura bio, posarà de manifest la possibilitat real de fer el nostre món molt més sostenible.

BioCultura ON no és un esdeveniment virtual més, sinó una experiència digital que reprodueix l'essència de BioCultura, presentant l'últim de l'univers 'eco' de manera online i en directe.

Seran tres dies intensos per descobrir, aprendre, inspirar-se i connectar amb experts i seguidors de la cultura bio de tot arreu. Una trobada virtual per demostrar que un món més sostenible és possible.

Entrada general de: 3 €. L'entrada dona accés als 3 dies de l'esdeveniment a tota la programació en viu i en directe, visitar les empreses expositores i / o patrocinadores, a participar en sortejos i concursos, i rebre informació a l'email personal.


Organitzat per: Associació Vida Sana


 

Categories: 
Agricultura
Ecològic

Relacionats

Article
Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal)  Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida, el 4 d'octubre del 2021. (Horitzontal) Pla obert de la presentació de Lleida #PelClima, amb representants de la restauració, Coca Cola i Turisme de Lleida

Hostelería #PorElClima va néixer després de la crida mundial de l’Acord de París per adoptar mesures que contribuïssin a frenar l’emergència climàtica. És una plataforma virtual que reuneix els establiments d’hosteleria que han decidit comprometre’s amb la societat, amb l’entorn i amb un futur millor. S’hi han adherit 41 restaurants lleidatans.

Acte
Notícia

Barcelona encara la tardor amb la intenció de marcar un punt d’inflexió en la transformació del sistema alimentari i en la lluita contra l’emergència climàtica. Per això, durant el mes d’octubre tindran lloc un seguit d’esdeveniments a Barcelona: la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i el Gastronomic Forum Barcelona.

Butlletí