Clar com l'aigua!

dijous, 21 gener, 2021 - 13:00 a divendres, 22 gener, 2021 - 13:59
Activitat telemàtica

L'activitat "Clar com l'aigua!" pretén introduir, estructurar i reforçar els coneixements sobre el cicle integral de l'aigua i tots els elements que el conformen. En aquesta activitat es farà un repàs a aquest cicle per tal de capacitar a les persones participants de les eines per entendre i posar en valor l'aigua i la importància de fer-ne una bona gestió. El fil conductor de l'activitat serà el cicle urbà de l'aigua, el qual s'anirà seguint, explicant els diferents elements que el conformen.

L'activitat és gratuïta i per participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia al telèfon 671 33 23 12 o al correu assessoria.compartim@amb.cat

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Ciutadania
Contacte: 

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall
Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Notícia

Un cop la Generalitat de Catalunya ha aprovat i publicat el nou Decret per flexibilitzar les mesures a adoptar per la situació de sequera, les diverses associacions municipalistes han valorat les mesures adoptades. En alguns casos es consideren insuficients o impossibles de gestionar per part dels ajuntaments.

Butlletí