Nuria Parlon: “La Diputació ha de fer un paper de lideratge en els ODS”

AGENDA 2030: La visió de la Diputació de Barcelona
21/12/2020 - 16:09

Nuria Parlon és diputada de polítiques de participació, Agenda 2030 i ODS de la Diputació de Barcelona. Parlon explica en aquesta entrevista com s’està enfocant el treball en els ODS a la Diputació de Barcelona i fa èmfasi en la importància que aquests objectius arribin a la ciutadania i que les persones puguin percebre que estan vinculats a molts temes quotidians. En qualitat d’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlón també fa referència al paper dels municipis en la gestió de la pandèmia, un esdeveniment també relacionat amb els ODS.


 

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Article

Participants de l'Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya expliquen la seva experiència en les sis sessions.

Article

29 habitatges del barri de Montolivet ja funcionen amb l’energia que genera la instal·lació. Situada al teulat de les antigues escoles de Sant Pere Màrtir i a l’Escola Bressol Municipal, té una potència de 30 kW. L’Ajuntament d’Olot participa com un soci més de la comunitat energètica de Montolivet, que entra a formar part d’una prova pilot de digitalització de la Generalitat.

Butlletí