Josep M. Vilalta: “La pandèmia ha aturat l’avenç cap a l’objectiu d’aconseguir una educació de qualitat”

AGENDA 2030: La visió de la universitat
Periodista
 
 
19/12/2020 - 23:06

Josep M. Vilalta és Secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i director de la Global University Network for Innovation. En aquesta entrevista, Vilalta reflexiona sobre la importància d’avançar cap a una societat del coneixement i sobre el paper central de l’educació en la construcció d’una societat.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí