Taller de manualitats "Decorem amb residus!"

dimarts, 22 desembre, 2020 - 18:00 a 19:00
Activita telemàtica

Taller per a famílies en format telemàtic per aprendre a reutilitzar els nostres residus per fer decoracions. Una activitat creativa i divertida on coneixerem diverses propostes per fer manualitats amb material reciclat o reutilitzat.

Per participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia en el següent enllaç

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Públic familiar

Relacionats

Article
Let's Clean Up Europe! se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Notícia
Les deixalles no permeten a certes comunitats marines desenvolupar-se (Jamstec)

Les deixalles no permeten a certes comunitats marines desenvolupar-se (Jamstec)

Un estudi de científics de la Universitat de Barcelona alerta que hi ha més brossa marina encara que la que està documentada. Creuen que en alguns casos es tracta d'enormes abocadors submarins incontrolats. Els experts demanen polítiques més restrictives per fer front a la contaminació dels mars

Article

El nou projecte col·laboratiu inclòs a l’app Reciclos d’Amposta és el Projecte Emma. Ara, els veïns i veïnes d’Amposta podran col·laborar en la recerca en càncer de mama mitjançant el reciclatge. L’aplicació web de Reciclos permetrà afegir els punts que els usuaris guanyin a partir del reciclatge d’envasos (anomenats Reciclos) a l’incentiu.

Butlletí