Jornada: La biodiversitat més enllà del 2020

dimarts, 24 novembre, 2020 - 09:00 a dimecres, 25 novembre, 2020 - 16:59
Sessió virtual

XVII Jornada Anual CREAF-SCB-ICHN - La biodiversitat més enllà del 2020

En la XVI Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) discutirem i reflexionarem obertament sobre aquests desafiaments, coneixerem persones expertes de centres de recerca, entitats i administracions que han hagut de fer-hi front i que ara estan pensant en el futur full de ruta. Entre tots, compartirem com fer front a aquest desafiament tenint en compte totes les dimensions de la biodiversitat.

SALA ZOOM COMPLETA - REGISTREU-VOS PER REBRE INFORMACIÓ DE LA JORNADA O REBRE ENLLAÇ YOUTUBE QUAN COMENCI EMISSIÓ.

PROGRAMA COMPLET

La jornada es durà a terme en una sala virtual a Zoom, també es retransmetrà en directe pel canal de Youtube del CREAF.


 

Organitzador: 
CREAF
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

El passat agost es van poder observar set cigonyes blanques en el barri de La Florida d'Abrera. Alguns veïns i veïnes d’aquest barri van contactar amb els tècnics municipals, per tal d’avisar de la seva presència, després de gairebé dues dècades sense aparèixer per Abrera.

Notícia

Tordera forma part des del 2014 de la campanya "Som lo que sembrem" , pel qual  es compromet com a poble en defensa de la salut pública i el medi ambient; dur a terme pràctiques alternatives de jardineria, manteniment de parcs i jardins, marges de camins i vials i arbrat públic, fonamentades totes elles en l'ús de productes biològics.

Notícia

L’àrea de Transició Ecològica ha introduït nous criteris perquè creixi la vegetació herbàcia fins que fa tot el cicle de floració i fructificació, beneficiant l’alimentació d’insectes pol·linitzadors, la producció de llavors o la recuperació del bosc de ribera, entre altres. L’actuació s’inclou en el projecte de millora de la biodiversitat de Lleida.

Butlletí