Jornada: La biodiversitat més enllà del 2020

dimarts, 24 novembre, 2020 - 09:00 a dimecres, 25 novembre, 2020 - 16:59
Sessió virtual

XVII Jornada Anual CREAF-SCB-ICHN - La biodiversitat més enllà del 2020

En la XVI Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) discutirem i reflexionarem obertament sobre aquests desafiaments, coneixerem persones expertes de centres de recerca, entitats i administracions que han hagut de fer-hi front i que ara estan pensant en el futur full de ruta. Entre tots, compartirem com fer front a aquest desafiament tenint en compte totes les dimensions de la biodiversitat.

SALA ZOOM COMPLETA - REGISTREU-VOS PER REBRE INFORMACIÓ DE LA JORNADA O REBRE ENLLAÇ YOUTUBE QUAN COMENCI EMISSIÓ.

PROGRAMA COMPLET

La jornada es durà a terme en una sala virtual a Zoom, també es retransmetrà en directe pel canal de Youtube del CREAF.


 

Organitzador: 
CREAF
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

La investigació, publicada a la revista ‘Nature Communications Biology’, constata que les praderies mostren lesions greus i permanents als òrgans sensorials després d’haver estat exposades a soroll antropogènic.

Notícia

Es constata que les poblacions de ratpenats més generalistes i resistents han augmentat a Catalunya, mentre que les més vulnerables als canvis, les més especialistes, estan en davallada

Notícia

El CREAF col·labora en un projecte internacional per plantar un arbre per cada habitant d’Europa seguint metodologies i coneixements científics. L’objectiu: mitigar els efectes del canvi climàtic i millorar la salut mediambiental del planeta.

Butlletí