Jornada-debat online "Una nova mobilitat a Lleida per una ciutat més sostenible"

dimecres, 30 setembre, 2020 - 17:00 a dijous, 1 octubre, 2020 - 18:59

La Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica us convida a participar a aquesta jornada de debat sobre la mobilitat i la sostenibilitat a Lleida.


PROGRAMA:

17:00 h BENVINGUDA I PRESENTACIÓ A càrrec de Sergi Talamonte, regidor de la Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica

17:10 h PONÈNCIA "Qualitat de l'aire i salut associada a la mobilitat" a càrrec de Xavier Querol Carceller, Professor d'investigació. CSIC.

17:30 h PONÈNCIA "Estratègies cap a un canvi de paradigma de la mobilitat a les ciutats: Les Superilles de Barcelona i la vianalització del centre de Pontevedra". Francesc Magrinyà, professor d'urbanisme de la UPC i de Carmen da Silva regidora de l'Ajuntament de Pontevedra.

18:15 h DEBAT EN GRUPS Com transformar els carrers residencials de Lleida, de meres vies de pas per als cotxe, a espais d'activitat, de gaudi i d'encontre veïnal?

19:00 h Final de la sessió

Inscripcions a: clica aquí

Més informació i inscripcions



 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La Setmana de la Mobilitat de Lleida continua fins divendres 22 de setembre

Notícia

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i la cooperativa Som Mobilitat han engegat una campanya amb l’objectiu d’impulsar el coneixement del servei de cotxe elèctric compartit, amb el que compta el municipi des de novembre de 2022. La iniciativa té com a objectiu que el màxim nombre de persones i organitzacions de Palamós, coneguin el funcionament i les avantatges d’aquest servei

Butlletí