Circular Economy Hotspot Catalonia: conferència virtual

dijous, 19 novembre, 2020 - 10:00 a 12:00

Davant de la incertesa de poder viatjar i assistir a esdeveniments públics durant els pròxims mesos a causa de la COVID-19, el Circular Economy Hotspot Catalonia s’ajorna fins a l’any vinent. De totes maneres, per mantenir viu l’impuls dels Circular Economy Hotspots i enfortir la comunitat d’economia circular, es farà una conferència virtual el proper 19 de novembre. Us animem a participar-hi.

Font: Generalitat de Catalunya

La conferència en línia durarà aproximadament dues hores i hi intervindran representants del sector empresarial i públic de Catalunya i d’arreu del món per parlar de les darreres iniciatives empresarials d’èxit, projectes de R+D i innovadors, i estratègies i col·laboracions governamentals. Els detalls de la conferència i les inscripcions s’aniran concretant a la pàgina web en les properes setmanes.

Agenda provisional 2020

- Discursos de benvinguda dels ministres de la Generalitat de Catalunya

- Avançar de forma circular plegats. Mirant enrere i endavant cap als punts d'interès de l'economia circular

- La circularitat és la resposta: com superar la crisi actual mitjançant l’economia circular. ç

Discurs magistral d’un expert en economia circular i una taula rodona per mostrar les pràctiques de l’economia circular amb representants de la Comissió Europea, una organització d’inversions, una associació innovadora, administració amb polítiques transformadores i un centre tecnològic i de recerca.

- Top 100 exemples d'economia circular ae Catalunya. 
Presentació d’un catàleg de les millors pràctiques d’economia circular més innovadores.

- Observacions finals: Què esperar al CE Hotspot Catalunya 2021. Ens veiem l'any que ve!

 

Si voleu rebre actualitzacions del programa i obertura d'inscripcions seguiu l'enllaç.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Article
Font: Govern del País Basc

Font: Govern del País Basc

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat promou l'impuls a l'economia circular des del món local i acaba de publicar l'informe: Impuls local a l'economia circular i verda ! Síntesi d'aprenentatges

Notícia

La sessió “Construir Ciutats Circulars per afrontar reptes de futur i de la Covid-19" té l'objectiu d'estimular el paper que han de jugar les ciutats en la transició ecològica i el seguiment de les directrius del Pacte Verd Europeu, integrant la sostenibilitat en l’acció local de forma transversal i utilitzant l’Economia Circular i la idea de construir Ciutats Circulars com eines de transformació sistèmica.

Butlletí