Circular Economy Hotspot Catalonia: conferència virtual

dijous, 19 novembre, 2020 - 10:00 a 12:00

Davant de la incertesa de poder viatjar i assistir a esdeveniments públics durant els pròxims mesos a causa de la COVID-19, el Circular Economy Hotspot Catalonia s’ajorna fins a l’any vinent. De totes maneres, per mantenir viu l’impuls dels Circular Economy Hotspots i enfortir la comunitat d’economia circular, es farà una conferència virtual el proper 19 de novembre. Us animem a participar-hi.

Font: Generalitat de Catalunya

La conferència en línia durarà aproximadament dues hores i hi intervindran representants del sector empresarial i públic de Catalunya i d’arreu del món per parlar de les darreres iniciatives empresarials d’èxit, projectes de R+D i innovadors, i estratègies i col·laboracions governamentals. Els detalls de la conferència i les inscripcions s’aniran concretant a la pàgina web en les properes setmanes.

Agenda provisional 2020

- Discursos de benvinguda dels ministres de la Generalitat de Catalunya

- Avançar de forma circular plegats. Mirant enrere i endavant cap als punts d'interès de l'economia circular

- La circularitat és la resposta: com superar la crisi actual mitjançant l’economia circular. ç

Discurs magistral d’un expert en economia circular i una taula rodona per mostrar les pràctiques de l’economia circular amb representants de la Comissió Europea, una organització d’inversions, una associació innovadora, administració amb polítiques transformadores i un centre tecnològic i de recerca.

- Top 100 exemples d'economia circular ae Catalunya. 
Presentació d’un catàleg de les millors pràctiques d’economia circular més innovadores.

- Observacions finals: Què esperar al CE Hotspot Catalunya 2021. Ens veiem l'any que ve!

 

Si voleu rebre actualitzacions del programa i obertura d'inscripcions seguiu l'enllaç.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

Es tracta d'un espai de col·laboració per a l'activació d'iniciatives publicoprivades integrat per les ciutats de Gijón, Sant Ferran, Sestao i Sevilla

Notícia

Espanya s'ha sumat a Brussel·les al Pacte Europeu dels Plàstics, una iniciativa amb l'objectiu d'accelerar la transició cap a l'economia circular en l'àmbit dels plàstics, eliminar els residus plàstics de l'entorn, reduir l'ús innecessari del plàstic i apostar per la innovació en la reutilització i reciclatge del plàstic.

Acte

Butlletí