Eco Sant Cugat 2020

divendres, 25 setembre, 2020 - 00:00 a diumenge, 27 setembre, 2020 - 23:59

La situació actual de pandèmia per la Covid-19, l’elevat risc de rebrot, la previsió de la seva evolució de cara als propers mesos i seguint les recomanacions dels departaments de salut i el servei d’epidemiologia, l’organització de l’Eco Sant Cugat ha pres la decisió de no celebrar actes que puguin comportar aglomeracions de gent pels carrers del municipi. Per això, no es realitzarà la fira amb estands i expositors o actes en espais reduïts i tancats.

Tot i això, s’han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l’aire lliure per poder celebrar la 18a edició de la fira. Ens hem centrat en la divulgació dels pilars bàsics de la Fira: consum responsable, salut i medi ambient, i del 25 al 27 de setembre es realitzaran les xerrades i activitats que podreu veure en l’enllaç següent:

PROGRAMACIÓ ECO SANT CUGAT 2020

 Totes les activitats son gratuïtes i amb aforament limitat, ja que s’adaptaran a les mesures de contenció de la Covid-19. Si no voleu venir presencialment, podreu seguir les xerrades i conferències en Streaming a través del canal de YOUTUBE de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.


 

Categories: 
Educació ambiental
Terra

Relacionats

Notícia

El Molí del Foix, el centre d'interpretació històrica i natural de Santa Margarida i els Monjos, ha realitzat una sèrie d'activitats durant el mes d'octubre per parlar sobre l'aigua.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Butlletí