30 dies en bici

10/08/2020 - 08:33

Els 30 dies en bici és una campanya de promoció de la mobilitat pedalable que té com a objectiu animar cada cop més gent a passar-se a la bici com a mitjà de transport quotidià. Cada any la campanya dels 30 dies en bici es celebra a l’inici de la primavera durant mes d’abril. Enguany, a causa del confinament, la campanya es desplaça al mes de setembre, coincidint amb la tornada de les vacances d’estiu i amb la tornada a les aules, per tant també un mes molt especial per pedalar. ​

 

De què va això?

La proposta de 30 Dies en Bici és molt senzilla: comprometet a pedalar a qualsevol lloc cada dia durant els 30 dies -una volta a l'illa, 20 quilòmetres fins a la feina, o un passeig al capvespre, el que sigui que et vingui de gust- i comparteix les teves aventures en línia.

 

Com participar a 30 Dies en Bici?

Pas 1: Fes el Compromís : Registra't a la llista mundial i comprometet a fer servir la bici cada dia.
Pas 2: Pedala amb la teva bicicleta a qualsevol lloc, sense que importi la distància ni el motiu. Convenç a les teves amistats i pedaleu junts.
Pas 3: Comparteix les teves històries amb les etiquetes # 30díasenbici o # 30DEB. Publica al nostre mur de Facebook. Escriu al bloc. Fes un vídeo. Segueix les històries dels altres alegres ciclistes i uneix-te a la conversa.
Pas 4: Repeteix els passos 2 i 3 durant tot el mes de setembre com a mínim un cop al dia. Que cada dia es converteixi en la baula d'una cadena de bicicleta ...
Pas 5: El dia 30, ¡Ho celebrarem!

 

L'AMB se suma al repte

Com cada any, l’oficina de la bicicleta de l’AMB se suma al repte 30 dies en bici ja que ara més que mai volem encomanar salut, volem encomanar la bici! Com pots participar als 30 dies en bici a l’AMB?

Molt fàcil:

Pas 1. Durant el mes de setembre pedala i fes fotos de la teva bici o de les teves rutes ciclistes quotidianes per l’àrea metropolitana de Barcelona. 

Pas 2. Comparteix les fotos a Instagram, fent servir les etiquetes #30diesAMBbici, #30DEB i #AMBbici 

Pas 3. Repeteix els passos 1 i 2 almenys 21 dies durant el mes de setembre i supera així el repte dels 30 dies en bici!

A l’octubre farem el sorteig d’una bicicleta elèctrica plegable entre totes les persones que hagin assolit el repte!

Ajuda’ns a encomanar la bici a cada cop a més persones compartint les teves fotos de ciclista a Instagram.

Per cada persona que es mou en bici hi guanyem tots. Som-hi!


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

Butlletí