Us atreviu a cuinar amb l’energia del sol?

19/06/2020 - 09:29

I si fóssim capaços de cuinar a casa sense consumir energia? En aquest repte us proposem tres formes de construir una cuina i forn solars.

Com participar-hi?:

Feu fotos i si voleu, també podeu  enregistrar un vídeo de la vostra cuina o forn solar. Poden ser del procés de fabricació o del resultat final, i també de la preparació de la recepta que us proposem i de l’àpat final.

Publiqueu aquestes fotografies  o vídeos en el vostre perfil d’Instagram amb la frase: “#acasaestalviemenergia amb una #cuinasolar/amb un #fornsolar’ i afegiu detalls del procés així com dels àpats que finalment heu pogut cuinar.

Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte.

I afegiu-hi l’etiqueta #SetmanaEnergia2020 per arribar més lluny.

També podeu difondre tots aquests continguts a través dels vostres canals web, Facebook o Twitter, convidant als vostres companys a participar-hi. Animeu-vos, participeu i apreneu a cuinar sense consumir energia, només la solar! Us sentireu més autosuficients, us ho passareu bé i valorareu la importància de poder tenir accés a l’energia per cuinar. I si compartiu tot això en les vostres xarxes aconseguireu que l’impacte del vostre missatge arribi a més gent! Gràcies!


 

Relacionats

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Butlletí