Actuem amb energia

Font: Diputació de Barcelona

17/06/2020 - 17:17

L'exposició virtual Actuem amb energia  ens mostrarà com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum.

També els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés, com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia; i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important. 

El canvi climàtic és un problema que ja ens afecta i cada cop ens afectarà més. El dia després del confinament també. 

La resposta al canvi climàtic passa per una transició energètica i una acció climàtica. Cal actuar perquè com hem pogut comprovar, els problemes globals ens afecten localment.

Seguiu l'enllaç per visitar l'exposició virtual Actuem amb energia


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Butlletí