Estalvia des de casa

12/06/2020 - 11:07

Som capaços d'estalviar energia a casa ? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

1r pas. Des de casa heu d’escollir un responsable del challenge domèstic energètic.

2n pas. Com consumim l'energia a casa? Us facilitem una eina: l'auditoria energètica qualitativa

3r pas. Un cop tingueu la puntuació de l'auditoria, l’objectiu serà millorar-la. Com? Doncs canviant alguns dels vostres habits

4t pas. Podeu fer un vídeo curtet fent un recorregut per la casa amb tot allò que ha millorat energèticament i les mesures que heu pres.

I 5è pas. Torneu a fer l'auditoria i comproveu quants punts nous heu adquirit, que equivalen a un estalvi en el consum d’energia.

Hi ja tindreu el vostre diploma d'estalvienergiacasa


Categories: 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí