El CILMA de Girona estrena web

Font: CILMA

14/06/2020 - 10:22

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, el Consell d'Iniciatives Locals pel Medi Ambient de les comarques gironines ha actualitzat la seva web.

El nou lloc web manté el gruix d’apartats de què ja disposava. Entre d’altres, el d’actualitat, amb notícies relacionades amb el medi ambient i la gestió municipal; el d’àmbits d’actuació, en què el CILMA pot oferir suport i assessorament als ens locals; el d’agenda, amb els actes i activitats rellevants en matèria de medi ambient; i el de recursos, d’interès per als ens locals, que ofereix documents i informes obtinguts per la Diputació de Girona i el CILMA en matèria mediambiental, publicacions, legislació i campanyes de sensibilització ambiental.

En aquest últim apartat, i com a novetat, s’hi han incorporat dos nous espais, el de compra de proximitat i el de recursos pedagògics en línia.

El de compra de proximitat ofereix informació de productors de les comarques gironines que venen productes de pagès i també accés a portals de diferents gremis, cooperatives, associacions o administracions públiques. L’objectiu no és cap altra que facilitar l’accés al producte local i mantenir els llocs de treball dels petits productors. I és que la producció i el consum responsables asseguren la sostenibilitat dels sistemes de producció d’aliments. ​

Per la seva part, l’espai de recursos pedagògics en línia busca fomentar tasques educatives a distància destinades a la ciutadania en general i, en particular, als alumnes de diferents edats, sobretot quan els centres escolars estan tancats. El recull de recursos pedagògics que es faciliten provenen de diferents administracions públiques, universitats i entitats d’educació ambiental.

Perquè la ciutadania es mantigui informada us animem a què aprofiteu aquests recursos a enllaçar-los directament als vostres webs.



 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Butlletí