Continuem apostant per un món de colors. Digues la teva!

Font: Diputació de Barcelona i Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

05/06/2020 - 14:39

Vols compartir amb el món que cadascú pot tenir cura del medi ambient amb accions quotidianes? Participa a aquest repte / challenge que promou la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

1r pas. Descarregueu el poster #acasavolemunmóndecolors en color o sense color per pintar

En el pòster hem afegit un espai on escriure missatges. Els podeu imprimir, pintar o no, i escriure què feu o fareu o penseu s’ha de fer per preservar el medi ambient.

 

2n pas. Feu una foto o vídeo del vostre pòster final, amb el missatge escrit, i compartiu-lo en les vostres xarxes. 

 

3r pas. Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte. Podeu afegir les etiquetes #acasavolemunmóndecolors #DiaMundialdelMediAmbient #SetmanaEnergia2020

 




\>

 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí