Estalvia des de casa, al Penedès i al Garraf

dilluns, 15 juny, 2020 - 00:00 a dimecres, 17 juny, 2020 - 23:59

YOUTUBE LIVE - ACTIVITAT VIRTUAL DE LA SETMANA DE L'ENERGIA 2020
 

INSCRIPCIONS

Sessió virtual dirigida als veïns i veïnes de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf.

Us podeu inscriure prèviament al següent formulari.

 

Estalvi #desdecasa, un cicle virtual

L'estalvi i l'eficiència energètica són ara conceptes a seguir tenint en compte, en uns moments que bona part de la ciutadania ens hem de quedar a casa moltes hores. 

La Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitza amb la Mancomunitat Penedès-Garraf, i la col·laboració del Consell comarcal del Garraf, Node Garraf i Penedès Turisme aquesta sessió virtual per la Setmana de l'Energia 2020. 

Estalvia des de casa és el cicle de tallers virtuals amb directes a Youtube Live i Webinars per invitació a Zoom que la Diputació de Barcelona organitza per la Setmana de l'Energia 2020 amb coordinació amb els Consells comarcals i mancomunitats amb agències o servei local d'Energia. 

L'objectiu principal d'aquesta acció virtual és apropar a la ciutadania i comerços dels municipis - sobretot municipis mitjans i petits - els serveis d'assessorament en estalvi  i eficiència energètica a través d'eines virtuals.

 


Podeu veure i aprendre amb tots els recursos virtuals de la Setmana de l'Energia #desdecasa.




Estalvia des de casa, al Penedès i al Garraf

En el conjunt del cicle tractarem d’ajudar a les famílies i al comerç a estalviar energia i molta despesa econòmica, i introduir conceptes com l’autoconsum fotovoltaic.

S’han programat 2 webinars en directe amb inscripció prèvia directes a traves de la plataforma Zoom per a comerç i 3 sessions per al consum domèstic a casa a través de Youtube LIVE; amb disponibilitat de disposar posteriorment de la sessió enregistrada, basats en recomanacions d’estalvi per que els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics, i interacció en directe amb els assistents.



La Setmana de l'Energia 2020

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és la campanya anual de difusió i sensibilització a la ciutadania sobre la transició energètica, l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables.

La Setmana de l’Energia és una oportunitat dels ens locals per difondre a la ciutadania accions vinculades als compromisos del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia, del qual molts municipis de la comarca en sou signataris.

A Catalunya, l’ICAEN, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i l’AMB son les administracions supramunicipals que impulsen accions i suport als ens locals durant tot el mes de juny en el marc d’aquesta campanya.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Notícia

La voluntat municipal és que totes les famílies inscrites puguin tenir l’energia solar i de Km0 que ofereix aquest projecte

Notícia

La coberta fotovoltaica de l'Ateneu ja cobreix en els primers mesos de funcionament el 25% de la demanda d'energia. L'estalvi estimat d'octubre a gener ha estat d'uns 3.000 euros com a resultat de l'autoconsum

Butlletí