Dades relacionades amb els efectes de la COVID-19

16/05/2020 - 11:48

S'ha elaborat un visor que vol oferir informació sobre les principals dades vinculades al Departament de TErritori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya relacionades amb els efectes de la COVID-19.

La primera visualització que trobareu és una distribuïdora on es pot triar un dels tres objectius següents:

- Objectiu 1. Garantir la prestació de serveis bàsics o estratègics a la ciutadania: hi trobareu els indicadors corresponents al cicle de l’aigua (consum d’aigua) i la generació de residus.

- Objectiu 2. Minimitzar l'impacte social i econòmic sobre les persones confinades, mitjançant la garantia de l'abastament de mercaderies i articles de primera necessitat: hi trobareu els indicadors relatius a les mercaderies. En concret, el trànsit marítim als Ports de Barcelona i Tarragona, l'activitat de les llotges de peix i l’activitat logística (activitat en els Centres logístics i ZAL i als aparcaments de camions).

- Objectiu 3. Regular la mobilitat del país, ajustant-la a les indicacions sanitàries, per a permetre la continuïtat de l'activitat econòmica essencial i la prestació de serveis bàsics: hi trobareu els indicadors corresponents al transport públic, la mobilitat (trànsit a la xarxa viària d'alta capacitat i a l’aeroport de Barcelona) i la qualitat de l'aire. També trobareu un accés directe a les dades de les ATM, i la dada de la variació de la mobilitat total a Catalunya.

Clicant sobre l’objectiu que us interessi s’arriba a un recull de gràfiques interactives de tots els indicadors vinculats a aquell objectiu.

Clicant a sobre de cada gràfica, s’obre una visualització específica de l’indicador triat, on es mostren tres gràfiques: diària, últims 7 dies, i històric (que es pot cercar per dates). La gràfica dels últims 7 dies en els indicadors setmanals (bàsicament les dades de residus) no es mostra, ja que és idèntica a la diària.

Dins de cadascuna de les visualitzacions específiques d’un indicador, a dalt a l'esquerra, hi ha unes icones per passar a les gràfiques específiques dels altres indicadors del mateix objectiu, i a la pàgina principal dels tres objectius (icona “home”). La fletxa serveix per tornar a la pàgina anterior que s’havia consultat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Acte
10/05/2024 - 00:00
C. Londres, 1, 08401 GRANOLLERS
Acte
09/04/2024 - 09:30
Edifici DFactory Barcelona.

Butlletí