Debat en línia: Emergència ecològica i COVID-19

dimarts, 19 maig, 2020 - 18:00 a dimecres, 20 maig, 2020 - 18:59

 

La conservació del medi natural té una relació molt directa amb l’epidèmia actual de la COVID-19. Per parlar-ne la XCN ha organitzat el següent debat en línia.

S’ha establert una relació entre exposició al virus d’origen animal i explotació ambiental insostenible. Si deteriorem els ecosistemes, deteriorem els principals fonaments de les nostres economies, societats, salut i qualitat de vida al món.

Seguim considerant la conservació de la natura com un luxe? Cal fomentar la transició socioecològica, amb acció real. Per assolir-ho, cal organització social i política. La justícia social i la responsabilitat col·lectiva són el camí a seguir en moments d’emergència global.

Debatrem sobre aquesta temàtica amb en Carles Castell, en Josep Maria Mallarach i la Cristina Sànchez amb la Pilar Sampietro moderant.

Dimarts 19 de 18 a 19h a través de la plataforma Zoom

Imprescindible inscripció prèvia


 

 

Organitzador: 
Xarxa per a la Conservació de la Natura
Etiquetes: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

El passat agost es van poder observar set cigonyes blanques en el barri de La Florida d'Abrera. Alguns veïns i veïnes d’aquest barri van contactar amb els tècnics municipals, per tal d’avisar de la seva presència, després de gairebé dues dècades sense aparèixer per Abrera.

Notícia

Tordera forma part des del 2014 de la campanya "Som lo que sembrem" , pel qual  es compromet com a poble en defensa de la salut pública i el medi ambient; dur a terme pràctiques alternatives de jardineria, manteniment de parcs i jardins, marges de camins i vials i arbrat públic, fonamentades totes elles en l'ús de productes biològics.

Notícia

L’àrea de Transició Ecològica ha introduït nous criteris perquè creixi la vegetació herbàcia fins que fa tot el cicle de floració i fructificació, beneficiant l’alimentació d’insectes pol·linitzadors, la producció de llavors o la recuperació del bosc de ribera, entre altres. L’actuació s’inclou en el projecte de millora de la biodiversitat de Lleida.

Butlletí