Renova les teves joguines

06/05/2020 - 19:10

La irrupció de la COVID-19 ha aturat l’activitat habitual del planeta i ha capgirat els plans i les rutines de les persones, de les empreses, de les famílies i de les comunitats.

Per aquest motiu, l’edició de primavera prevista del “Renova les teves joguines” no es podrà celebrar en el seu format habitual, però des de l’Ajuntament de Barcelona es dona suport a les iniciatives de les entitats per desafiar els seus seguidors i entre tots organitzar la primera exposició virtual del projecte el 28 de maig que ve, coincidint amb el Dia Internacional del Joc.

 

Com pots participar-hi?

- Agafa una joguina que hagis fet a casa aprofitant els materials que tens a l’abast.

- Grava un vídeo o fes-hi una foto.

- Publica el vídeo o la foto en el teu perfil d’Instagram amb la frase: “Jo participo a #ExpoRenovaJoguines amb la meva joguina feta a casa”.

- Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte.

- I afegeix-hi les etiquetes #Renovajoguines i #PrevencioResidusBCN per arribar més lluny.
 

Com pots fer difusió del repte?

Compartint l’enllaç del vídeo a través dels teus canals web, facebook, twitter o instagram i convidant als teus contactes a participar-hi.

Anima’t i participa en la primera exposició virtual de joguines fetes a casa amb materials reciclats és molt fàcil… I recorda, comparteix la teva experiència per les xarxes socials.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Gràcies al cercador del nou web cuidem.barcelona és més senzill saber on, quan i com llençar cada cosa. Només cal indicar quin és el residu del qual ens volem desfer i l’adreça on ens trobem, i l’aplicació ens informarà del sistema de recollida, com s’ha de reciclar i en quina franja horària.

Acte
11/06/2022 - 11:00
Parc de la Barceloneta, Barcelona

Butlletí