Renova les teves joguines

06/05/2020 - 19:10

La irrupció de la COVID-19 ha aturat l’activitat habitual del planeta i ha capgirat els plans i les rutines de les persones, de les empreses, de les famílies i de les comunitats.

Per aquest motiu, l’edició de primavera prevista del “Renova les teves joguines” no es podrà celebrar en el seu format habitual, però des de l’Ajuntament de Barcelona es dona suport a les iniciatives de les entitats per desafiar els seus seguidors i entre tots organitzar la primera exposició virtual del projecte el 28 de maig que ve, coincidint amb el Dia Internacional del Joc.

 

Com pots participar-hi?

- Agafa una joguina que hagis fet a casa aprofitant els materials que tens a l’abast.

- Grava un vídeo o fes-hi una foto.

- Publica el vídeo o la foto en el teu perfil d’Instagram amb la frase: “Jo participo a #ExpoRenovaJoguines amb la meva joguina feta a casa”.

- Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte.

- I afegeix-hi les etiquetes #Renovajoguines i #PrevencioResidusBCN per arribar més lluny.
 

Com pots fer difusió del repte?

Compartint l’enllaç del vídeo a través dels teus canals web, facebook, twitter o instagram i convidant als teus contactes a participar-hi.

Anima’t i participa en la primera exposició virtual de joguines fetes a casa amb materials reciclats és molt fàcil… I recorda, comparteix la teva experiència per les xarxes socials.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Butlletí