La Taula de Mobilitat d'Osona comença a treballar

10/02/2020 - 09:30

Aquest dimecres 29 de gener es va dur a terme la sessió de presentació de la Taula de Mobilitat a l'edifici El Sucre, hi van assistir una setantena de persones, el que demostra que és un tema que preocupa a la societat osonenca.

Les entitats impulsores són: Rodalies R3, obici.cat (Xarxa Ciclista Segura a Osona), e12 Usuaris, Som mobilitat i Promoció del Transport Públic (PTP).

Adrià Ramirez, de PTP, va presentar i comentar un treball exhaustiu recollit en un document que recull aspectes com ara les conseqüències de la mobilitat per la ciutadania, objectius i reptes de futur i calendari de treball.

La tècnica de l'Observatori Socioeconòmic d'Osona, Sandra Àlamo, va presentar l'estudi "La Mobilitat de la comarca d'Osona": context territorial, mobilitat ocupacional, oferta de transport públic, rodalies. etc.

La mobilitat és un dels punts del full de ruta de l'equip de Govern del Consell Comarcal d'Osona, com va recordar el president Joan Carles Rodríguez en la seva intervenció o així ho va confirmar la vicepresidenta 3a, Margarida Feliu "hi posarem tots els esforços i El Consell ha de ser exemple de sostenibilitat".


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Butlletí