Anar de casa a la feina, com abordar-ho al segle XXI

dimarts, 25 febrer, 2020 - 10:00 a dimecres, 26 febrer, 2020 - 13:59
Museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya - Sala Diesel Rambla d'Ègara, 270, 08221, Terrassa

Activitat de la Mobile Week Barcelona 2020

Com ajuda la tecnologia per anar de casa a la feina? Com ens desplaçarem en el futur? Quines són les eines que existeixen per a la gestió dels desplaçaments a la feina? Quins canvis calen en la regulació? Aquestes i altres qüestions són les que tractarem al debat del Racó de #Repensar “Anar de casa a la feina, com abordar-ho al segle XXI”. L'activitat s'emmarca dins els actes de la Mobile Week Barcelona 2020 que enguany tracten principalment tres temàtiques: la mobilitat i el futur, robòtica i intel·ligència artificial, i dades i seguretat. Des del PEMB seguim fent regió metropolitana i portem el col·loqui sobre mobilitat a Terrassa, concretament al Museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya el proper dimarts 25 de febrer a les 10.00h a la Sala Diesel.

Durant el debat tractarem sobre quines són les possibilitats que ofereix la tecnologia mòbil per facilitar els desplaçaments que fem als nostres llocs de treball. Parlarem amb les persones expertes sobre les problemàtiques i solucions i com afavorir modes de transport alternatius al vehicle privat. 

Ponents

Moderarà el debat la Nel·la Saborit, enginyera civil, experta en mobilitat i tècnica del PEMB.

Biografies

Manel Ferri treballa, des del 2006, com a tècnic en mobilitat a l'Oficina de Canvi Climàtic de la Diputació de Barcelona, en plans de desplaçament d'empresa (PDE) en municipis, i és assessor de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona en la redacció del Pla de Desplaçament d'Empresa (PDE) i en la seva implementació. Ferri és autor del llibre La Movilidad Sostenible al Trabajo: Un reto pendiente.

Eva Romagosa és directora d'Innovació (CIO) i cofundadora de BusUp, una plataforma d'autobusos compartits, finançada per la Comissió Europea, que està present en dos continents. Gràcies a la seva formació multidisciplinar en Humanitats (UAB), Innovació (ESADE) i Negoci (ESADE i IESE), i als més de 14 anys d'experiència en la introducció de solucions tecnològiques innovadores al mercat, Romagosa és experta en estratègia de negoci, investigació de mercats i innovació.

Inscripcions:

  • L'activitat és gratuïta però cal inscriure's prèviament.
  • El registre començarà a les 9.30h.

INSCRIU-TE!


 

 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La nova normativa estarà en període d’exposició pública per presentar al·legacions durant els propers 30 dies

Notícia

És fruit del conveni signat el febrer de 2022 amb l'entitat sense ànim de lucre.

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Butlletí