L’Institut Miami de Mont-roig del Camp va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Font: Agora Xtec

17/11/2019 - 08:00

El passat dia 21 d’octubre, l’Institut Miami va rebre el Primer Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (EAAE) pel desenvolupament del projecte Hort-galliner escolar.

El premi, creat per la Generalitat de Catalunya i l’Associació Vida Sana, té com objectiu reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològica dels centres educatius de Catalunya.

En aquesta edició, que és la setena, han participat 23 centres educatius de tot Catalunya.

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn.

Poden optar al premi tots els centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, que hagin desenvolupat al llarg del present curs escolar un projecte o una experiència pedagògica relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològiques.


 

Municipis: 
Baix Camp
Etiquetes: 

Relacionats

Article

S'amplia l'oferta amb l’entrada en servei de l’antic laboratori de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable com a espai d’aprenentatge.

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí