Cara a cara: Com frenar la contaminació a Barcelona?

Font: Betevé

03/10/2019 - 11:11

Els transportistes denuncien que no podran adaptar-se a temps a la nova normativa de baixes emissions, que entrarà en funcionament a partir de l’1 de gener del 2020. De fet, diuen que, com a mínim, farien falta entre tres o quatre anys per poder adaptar tot el parc mòbil a la zona de baixes emissions perquè actualment entre un 30 i un 40 % de la flota de camions i furgonetes (segons l’AMB és un 25 %) no tenen etiqueta ambiental.

Caldria donar més ajudes a autònoms i transportistes? Estem preparats per a la zona de baixes emissions? Ho debaten en el ‘Cara a cara’ la periodista Esther Vivas i el director d’Intermèdia, Albert Ortas.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Notícia

L’Ajuntament de Castelldefels crea una comissió per analitzar la casuística i les afectacions després de veure el nou decret de la Generalitat de Catalunya i les sentències contràries a l’aplicació del reglament a Barcelona

Butlletí