Sant Climent de Llobregat disposa de fotolinera

18/09/2019 - 08:00

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col.laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal.lat un punt de recàrrega solar per a vehicles elèctrics.

Les fotolineres són estacions de recàrrega per al vehicle elèctric la energia prové de plaques solars, instal·lades normalment al sostre de la instal·lació. Tenen el gran avantatge que ofereixen energia verda.

La fotolinera de Sant Climent té capacitat per a quatre vehicles electrics i està situada a l'aparcament públic de l'Escola Sant Climent (a 150 metres de la Plaça de la Vila i de l'Ajuntament).

L’electricitat generada es destina a recarregar els vehicles elèctrics endollats i, quan aquests no la necessitin —bé perquè ja estiguin carregats, bé perquè no hi hagi cap cotxe connectat en aquell moment, s'aprofitarà pel centre escolar.

L’accés temporalment serà gratuït i es podrà fer amb targeta de crèdit amb contactless. Podreu trobar la informació dels punts de recàrrega metropolitans a l'enllaç. La posada en marxa d'aquesta instal·lació té l'objectiu de potenciar la transició energètica que l’Ajuntament de Sant Climent defensa.

Sant Climent està dins dels municipis que han signats el Pacte d'alcaldes pel clima i energia. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Butlletí