Exposició "El Llobregat: un riu ple de vida"

divendres, 6 setembre, 2019 - 00:00 a diumenge, 22 setembre, 2019 - 23:59
Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat

"El Llobregat: un riu ple de vida", mostra la fauna i el paisatge i convida a reflexionar sobre la necessitat de preservar-lo.

El conjunt de la propera exposició de la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat és una selecció de les fotografies de l'olesà Tomás Muñoz amb la voluntat artística però alhora divulgativa, descobrint el riu Llobregat des d'un nou punt de vista, sobretot centrat en unes instantànies en les quals es fixa tant en la fauna com en el paisatge que l'envolta.

Amb anys d'experiència, Muñoz explica que amb la fotografia sempre ha intentat "capturar el moment i escapar de tot el fet artificial". També  explica com el riu és essencial per la vida, en aquest sentit, la mostra convida també el visitant a reflexionar sobre la importància ecològica que tenen els rius i tot l'espai fluvial que els envolta: des dels boscos de ribera fins a les zones humides, segons explica l'entitat promotora de l'exposició, la Comunitat Minera Olesana.

L'olesà Tomás Muñoz és fotògraf especialitzat en retrat d'estudi. Tot i que s'ha format a l'Escola Superior d'Imatge i Disseny de Barcelona (IDEP), ha anat aprenent fotografia de forma autodidacta.

Font: Ajuntament d'Olesa de Montserrat


 

Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia


 

Amb el lema ‘Estalviem aigua, tanquem l’aixeta’, l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa una campanya de difusió per fomentar l’estalvi i la reutilització d’aigua a les llars.

Acte
17/03/2024 - 10:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat
Notícia

En resposta a l’estat d’emergència per sequera declarat per la Generalitat en 202 municipis, entre els quals es troba Esplugues, l’Ajuntament ha decidit tancar totes les dutxes dels centres esportius municipals com a part de les mesures d’estalvi d’aigua.

Butlletí