L'energia té història

11/06/2019 - 10:13

Audiovisual que ens explica què és l'energia i com han evolucionat les diferents formes d'energia utilitzades per la humanitat al llarg de la història.

L'audiovisual forma part de l'exposició ¨Actuem amb Energia¨ de la Diputació de Barcelona que es trobarà a diversos municipis durant la Setmana de l'Energia.


 

Relacionats

Article

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Notícia

Durant el mes de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de l’Energia Sostenible a Sant Adrià de Besòs. Barcelona Energia estarà present a la Jornada del Medi Ambient i l’Energia Sostenible organitzada per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

Notícia

L’Ajuntament de Gavà ha organitzat activitats per als dies 31 de maig i 2 de juny. L’objectiu de la celebració d’aquesta setmana a tot Europa és conscienciar sobre l’excessiu i ineficient consum d’energia actual i d’alertar sobre les seves conseqüències i presentant alternatives per estalviar energia i diners. 

Butlletí