Cervera presenta el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible

11/06/2019 - 08:00

La Paeria de Cervera va presentar, en un acte públic obert a la ciutadania, el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible per a Cervera.

La presentació, que va tenir lloc a l’Auditori Municipal el dijous 30 de maig, va anar a càrrec del paer en cap en funcions, Ramon Royes; el regidor Jaume Rossich, i representants de l’empresa Intelligent Mobility, que han elaborat el Pla.

El Pla té com a objectius principals reduir la dependència del vehicle privat per als desplaçaments quotidians de curt recorregut, fomentar un ús més racional del vehicle privat motoritzat i realitzar una transformació progressiva de l’espai públic a favor dels modes de proximitat.

Algunes de les mesures que preveu són la conversió de carrers de doble sentit en vies d’un únic sentit de circulació; la remodelació de l’eix viari carrer Victòria – avinguda Catalunya; la transformació de l’eix passeig Balmes – plaça Pius XII - rambla Lluís Sanpere; la millora de l’accessibilitat als barris, centres escolars i equipaments; la implantació de carrils bici...

Està impulsat per la Taula de Mobilitat de Cervera, l’espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Constituïda el 2018, la Taula està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.

Enllaç al Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible per a Cervera.


 

Categories: 
Municipis: 
SegarraCervera

Relacionats

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Article

Impuls de les vies verdes des de les administracions catalanes per fomentar la mobilitat sostenible

Article

BSM es proposa reduir un 40% els desplaçaments en vehicle motoritzat amb el Pla de Desplaçament d’Empresa

Butlletí