Barcelona Energia celebra la Setmana de l’ Energia Sostenible

07/06/2019 - 09:00

Durant el mes de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de l’Energia Sostenible a Sant Adrià de Besòs.

Per la qual cosa, l’Ajuntament organitza el dissabte 8 de juny, de 17:30 a 21 h, a la plaça de la Vila, la XIX Jornada del Medi Ambient, el Consum Responsable i l’Energia Sostenible.
 
Per la seva part, Barcelona Energia (BE) s’uneix a la jornada adrianenca per tal de promoure el consum responsable i l’eficiència energètica a les llars. BE oferirà, en col·laboració amb Intiam Ruai i l’Institut Català d’Energia (ICAEN), dues activitats: d’una banda, el taller “Aprèn a llegir el teu rebut elèctric”, en què un professional expert explicarà als assistents com interpretar la seva factura elèctrica (es recomana portar una factura elèctrica pròpia); i d’una altra banda, els més petits podran gaudir del joc “Hola, Watty!”, que els ajudarà a conèixer les diferents maneres com es pot generar l’electricitat que arriba fins a la nostra llar.

El taller promogut per Barcelona Energia “Aprèn a llegir el teu rebut elèctric” busca que els adrianencs entenguin la seva factura de la llum per tal que puguin ser més eficients

 
Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment dona subministrament a més de 1.000 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i subministra energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.


 

Relacionats

Notícia

La UPC inaugura el Laboratori de l’Hidrogen i la planta pilot de producció d’hidrogen verd. Aquestes instal·lacions capdavanteres són un 'living lab' per avançar en la recerca i la innovació en tecnologies de l’hidrogen, un vector energètic clau en la transició cap a la descarbonització.

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Notícia

Butlletí