20 startups internacionals centrades en la sostenibilitat es reuneixen a Menorca Decelera

Font: IB3

08/06/2019 - 08:00

Els responsables de 20 empreses de 12 nacionalitats diferents es reuneixen aquests dies a Menorca per repensar els seus projectes i intentar trobar finançament.

Menorca Decelera ha aconseguit en les passades edicions inversions per valor de 82 milions d’euros. La sostenibilitat és el punt en comú de totes les propostes.


 

Categories: 
Municipis: 
Balears
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Eco-union, l’associació Promoció del Transport Públic i la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura han liderat aquest projecte d’investigació i incidència per fomentar una nova cultura de la mobilitat turística baixa en carboni a la ciutat de Barcelona.

Article

El Govern ha aprovat el Full de ruta de l’economia circular a Catalunya (FRECC) 2030 per accelerar la transició del nostre país envers una economia més circular i justa que maximitzi el valor dels recursos i que actuï com a palanca de la transformació en un marc de col·laboracions entre actors clau. 

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Butlletí