Gavà celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Font: Els Bruguers

31/05/2019 - 08:55

L’Ajuntament de Gavà ha organitzat activitats per als dies 31 de maig i 2 de juny

En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible l’Ajuntament de Gavà ha organitzat diferents activitats per donar a conèixer l’objectiu i la importància de la celebració d’aquesta setmana arreu d’Europa.

Entre els compromisos assumits per l’Ajuntament de Gavà, amb la signatura del Pacte d’alcaldes i alcaldesses per una energia sostenible local, hi ha la celebració anual de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. L’objectiu de la celebració d’aquesta setmana a tot Europa és conscienciar sobre l’excessiu i ineficient consum d’energia actual i d’alertar sobre les seves conseqüències i presentant alternatives per estalviar energia i diners. Des de l’Ajuntament de Gavà és vol treballar per assolir els objectius marcats de cara a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i promoure el consum d’energies renovables entre la ciutadania.

La primera de les activitats d’enguany es farà divendres 31 de maig, a les 18h, a l’Espai Jove Casa Gran. L’activitat  preparada és l’escape room sobre canvi climàtic «Sea Level Rise Room» Sereu capaços d’aturar la pujada del nivell del mar?, activitat organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El diumenge 2 de juny la ciutadania podrà gaudir de la Festa de l’Energia Sostenible amb un grapat d’activitats,a la plaça Batista i Roca, de 10.30 a 14 hores, entre elles es podrà tastar xocolata ecològica cuinada amb energia solar. Els més petits també podran participar en diferents activitats i tallers com: construir per conèixer els usos quotidians de l’energia,  com ser més eficients alhora de consumir energia, divertir-se amb els inflables i participar al ciucuit d’Ecoxocs.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Una representació de l’alumnat (més de 70) i professorat (18) de tretze centres educatius de la ciutat van participar en l’acció final conjunta del curs que es va celebrar al Centre Cívic Vista Alegre.

Notícia

La fotovoltaica signa un manifest públic-privat per impulsar les comunitats energètiques a Espanya.

Article

344 joguines intercanviades i 97 kg de residus estalviats al mercat d’intercanvi de joguines de Martorell

Butlletí