Gavà celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Font: Els Bruguers

31/05/2019 - 08:55

L’Ajuntament de Gavà ha organitzat activitats per als dies 31 de maig i 2 de juny

En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible l’Ajuntament de Gavà ha organitzat diferents activitats per donar a conèixer l’objectiu i la importància de la celebració d’aquesta setmana arreu d’Europa.

Entre els compromisos assumits per l’Ajuntament de Gavà, amb la signatura del Pacte d’alcaldes i alcaldesses per una energia sostenible local, hi ha la celebració anual de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. L’objectiu de la celebració d’aquesta setmana a tot Europa és conscienciar sobre l’excessiu i ineficient consum d’energia actual i d’alertar sobre les seves conseqüències i presentant alternatives per estalviar energia i diners. Des de l’Ajuntament de Gavà és vol treballar per assolir els objectius marcats de cara a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i promoure el consum d’energies renovables entre la ciutadania.

La primera de les activitats d’enguany es farà divendres 31 de maig, a les 18h, a l’Espai Jove Casa Gran. L’activitat  preparada és l’escape room sobre canvi climàtic «Sea Level Rise Room» Sereu capaços d’aturar la pujada del nivell del mar?, activitat organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El diumenge 2 de juny la ciutadania podrà gaudir de la Festa de l’Energia Sostenible amb un grapat d’activitats,a la plaça Batista i Roca, de 10.30 a 14 hores, entre elles es podrà tastar xocolata ecològica cuinada amb energia solar. Els més petits també podran participar en diferents activitats i tallers com: construir per conèixer els usos quotidians de l’energia,  com ser més eficients alhora de consumir energia, divertir-se amb els inflables i participar al ciucuit d’Ecoxocs.


 

Municipis: 

Relacionats

Article

L'edifici B2, promogut a través de l'IMPSOL, obté el premi AVS 2023 de l'Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo a la millor edificació sostenible d'obra nova.

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Butlletí