Exposició: Actuem amb Energia a Sant Vicenç de Montalt

dilluns, 21 juny, 2021 - 00:00 a dilluns, 5 juliol, 2021 - 23:59
Espai Jove El Cau. Av. Verge de Montserrat s/n Sant Vicenç de Montalt Horaris: De dilluns a dijous: de 16 a 20h; divendres i dissabtes: de 16.30 a 20.30h

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energia" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

També la podeu visitar en format virtual interactiu.

Una exposició de la Diputació de Barcelona


Del 21 de juny fins al 3 de juliol, l'Espai Jove El Cau acollirà l'exposició interactiva "Actuem amb energia", que mitjançant consells pràctics explica com fer un ús eficient de l'energia a les llars.

A la mostra, podrem veure com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum, els  avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés, com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

També ensenya com, gràcies a petites accions, podem fer un ús energètic més eficient a casa nostra i mantenir al mateix temps, una bona qualitat de vida i un bon nivell de confort. Aquestes mateixes accions comporten així mateix, un benefici important per al medi ambient i una bona estratègia de lluita contra el canvi climàtic.

La mostra, organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h, i es complementarà amb dos tallers gratuïts, destinats a famílies amb infants (a partir de 6 anys) i joves, i una visita guiada a l'exposició.

TALLERS I VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ

  • Taller de cuina solar: dissabte 26 de juny, d'11 a 14 h (Tres torns d'1 hora). 10 places per torn
  • Joc de l'Actiwatt: dissabte 26 de juny, de 17 a 20 h (Tres torns d'1 hora). 10 places per torn
  • Visita guiada a l'exposició: dissabte 3 de juliol de 17 a 18.30 h (Tres torns de 30 minuts). 10 places per torn

Per a més informació, podeu trucar al 93 791 34 79 o enviar un correu electrònic a joventut@svmontalt.cat

 

 

Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L'excedent d'energia que es generi s'utilitzarà per rebaixar la factura de la llum a famílies vulnerables

Acte
20/09/2021 - 16:30
Cau Jove, avinguda verge de Montserrat s/n Sant Vicenç de Montalt
Notícia

Durant el mes d'agost, l’Ajuntament de Dosrius ha donat el tret de sortida a les obres del projecte de renovació de l’enllumenat exterior del municipi, un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de transició energètica.

Butlletí