Castelló educa i sensibilitza per a construir un futur cada vegada més sostenible

Dins la campanya Castelló + Sostenible
13/04/2019 - 08:00

La campanya anual sobre el medi ambient presenta els tallers fins el maig situats en la Plaça Major i Santa Clara.

Tallers i xarrades mediambientals per a garantir un futur sostenible. Castelló + sostenible continua donant pinzellades que eduquen i sensibilitzen sobre la cura del medi ambient entre els més joves. Les sessions estan sent enfocades en els conceptes de sostenibilitat, l'eficiència energètica i l'agricultura ecològica. 

A través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, que dirigeix Omar Braina, "apostem per la conservació de la naturalesa, invertim en futur inculcant entre les generacions esdevenidores els valors de la sostenibilitat", ha assegurat l'edil. Aquesta campanya, que es va iniciar l'any 2016, i altres iniciatives com les jornades ‘Celebrem amb la natura’ o ‘Sentim els parcs’ són prova de la posada en valor de l'entorn verd que enriqueix a la ciutat. 

Així, fins a un total d'onze jornades que es repartiran al llarg de l'any. Les famílies que vulguen rebre recordatoris o estar informades sobre els horaris, punts de trobada, temes i metodologies a tractar, en la pròxima sessió podran anotar el seu número de telèfon a un llistat per a formar part d'un grup de Whatsapp i així estar en contacte amb l'organització.

"Castelló és una ciutat que mira sempre cap al futur i per a garantir el benestar d'aquells i aquelles que el representen, hem de conscienciar sobre la importància de l'aprofitament de recursos, la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic. En aquesta línia, Castelló + sosntenible suposa un pas més per a la consolidació d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient", ha conclòs l'edil Omar Braina.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha presentat una plataforma educativa fruit de la reconversió dels tallers ambientals presencials. ‘Repensar el futur’ és un espai de reflexió adaptat a les necessitats educatives de 4t, 5é i 6é de Primària, on es tracten temes d'actualitat per a l'alumnat i per a les famílies, amb tallers, activitats, imatges i vídeos per a descobrir el nostre entorn i aprendre a respectar-lo.

Article

L’elaboració del Calendari Ambiental 2021 ha sigut realitzada al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) sobre Ciutats i comunitats sostenibles i sobre Acció pel clima.

Article
Ignasi Garcia, diputat de Sostenibilitat.

Ignasi Garcia, diputat de Sostenibilitat.

La Diputació de Castelló i la Fundació Caixa Castelló signaran un conveni per ampliar el servei d’Educació Ambiental a les poblacions de més de 5.000 habitants. Aquesta iniciativa consolida a la província com la primera a tindre educadores i educadors ambientals en tots els seus municipis amb un total de 25 professionals.

Butlletí