Castelló educa i sensibilitza per a construir un futur cada vegada més sostenible

Dins la campanya Castelló + Sostenible
13/04/2019 - 08:00

La campanya anual sobre el medi ambient presenta els tallers fins el maig situats en la Plaça Major i Santa Clara.

Tallers i xarrades mediambientals per a garantir un futur sostenible. Castelló + sostenible continua donant pinzellades que eduquen i sensibilitzen sobre la cura del medi ambient entre els més joves. Les sessions estan sent enfocades en els conceptes de sostenibilitat, l'eficiència energètica i l'agricultura ecològica. 

A través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, que dirigeix Omar Braina, "apostem per la conservació de la naturalesa, invertim en futur inculcant entre les generacions esdevenidores els valors de la sostenibilitat", ha assegurat l'edil. Aquesta campanya, que es va iniciar l'any 2016, i altres iniciatives com les jornades ‘Celebrem amb la natura’ o ‘Sentim els parcs’ són prova de la posada en valor de l'entorn verd que enriqueix a la ciutat. 

Així, fins a un total d'onze jornades que es repartiran al llarg de l'any. Les famílies que vulguen rebre recordatoris o estar informades sobre els horaris, punts de trobada, temes i metodologies a tractar, en la pròxima sessió podran anotar el seu número de telèfon a un llistat per a formar part d'un grup de Whatsapp i així estar en contacte amb l'organització.

"Castelló és una ciutat que mira sempre cap al futur i per a garantir el benestar d'aquells i aquelles que el representen, hem de conscienciar sobre la importància de l'aprofitament de recursos, la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic. En aquesta línia, Castelló + sosntenible suposa un pas més per a la consolidació d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient", ha conclòs l'edil Omar Braina.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Butlletí