Castelló educa i sensibilitza per a construir un futur cada vegada més sostenible

Dins la campanya Castelló + Sostenible
13/04/2019 - 08:00

La campanya anual sobre el medi ambient presenta els tallers fins el maig situats en la Plaça Major i Santa Clara.

Tallers i xarrades mediambientals per a garantir un futur sostenible. Castelló + sostenible continua donant pinzellades que eduquen i sensibilitzen sobre la cura del medi ambient entre els més joves. Les sessions estan sent enfocades en els conceptes de sostenibilitat, l'eficiència energètica i l'agricultura ecològica. 

A través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, que dirigeix Omar Braina, "apostem per la conservació de la naturalesa, invertim en futur inculcant entre les generacions esdevenidores els valors de la sostenibilitat", ha assegurat l'edil. Aquesta campanya, que es va iniciar l'any 2016, i altres iniciatives com les jornades ‘Celebrem amb la natura’ o ‘Sentim els parcs’ són prova de la posada en valor de l'entorn verd que enriqueix a la ciutat. 

Així, fins a un total d'onze jornades que es repartiran al llarg de l'any. Les famílies que vulguen rebre recordatoris o estar informades sobre els horaris, punts de trobada, temes i metodologies a tractar, en la pròxima sessió podran anotar el seu número de telèfon a un llistat per a formar part d'un grup de Whatsapp i així estar en contacte amb l'organització.

"Castelló és una ciutat que mira sempre cap al futur i per a garantir el benestar d'aquells i aquelles que el representen, hem de conscienciar sobre la importància de l'aprofitament de recursos, la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic. En aquesta línia, Castelló + sosntenible suposa un pas més per a la consolidació d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient", ha conclòs l'edil Omar Braina.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Foto: Levante-EMV

La capital del Túria es converteix en l'àrea metropolitana més gran d'Espanya en tancar el cicle de reciclatge de vidre basant-se en els principis de l'economia circular.

Article

Es tracta d'un format que ja s'està estenent fa temps en diferents ciutats europees, i que suposa una alternativa poc invasiva i molesta per a la resta d'usuaris ja que aprofita una infraestructura ja aixecada, i requereix molt poca obra. A més permet posar en marxa una xarxa que afavoreix a aquells usuaris que no tinguin plaça de garatge. Una cosa que ajuda a popularitzar més els cotxes elèctrics.

Notícia

L'Ajuntament posarà en marxa un nou sistema de recollida de residus a una part del districte de Ciutat Vella per a reduir la presència de contenidors als seus carrers i fomentar el reciclatge selectiu. Concretament, en esta primera fase cinc camions elèctrics distribuiran cada dia una quinzena de remolcs amb compartiments per a tota mena de residus per les zones més inaccessibles d'estos barris, “en les quals s'eliminaran els contenidors convencionals per a millorar la imatge i salubritat dels seus carrers, sobretot en els entorns més monumentals”.

Butlletí