Diumenges sense cotxes a Cornellà de Llobregat

Repeteix cada setmana cada Diumenge until dg. març 31 2019.
diumenge, 3 març, 2019 - 09:00 a 14:00
diumenge, 10 març, 2019 - 09:00 a 14:00
diumenge, 17 març, 2019 - 09:00 a 14:00
diumenge, 24 març, 2019 - 09:00 a 14:00
diumenge, 31 març, 2019 - 09:00 a 14:00
Cornellà de Llobregat

Ara , fa un any que es va posar en marxa la iniciativa “Diumenges, carrers sense cotxes” amb l’objectiu de pacificar el trànsit rodat a la ciutat i recuperar espais de trobada i lleure per a les persones. Diversos carrers de la ciutat esdeven per un dia a la setmana, els diumenges, zones lliures de trànsit, la qual cosa els fa ideals per realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure.

Tots els diumenges de l’any, entre les 9 del matí i les 14 hores, un total de setze carrers a diferents barris no permeten el pas de vehicles amb l’objectiu que els veïns
i veïnes facin seus els carrers com a espais col·lectius de convivència, i en sis d’aquests carrers podreu trobar propostes tant familiars, com esportives, saludables i ambientals.

Aquí et deixem el calendari d’activitats dinamitzades que es faran durant el mes de març:

Baltasar Oriol – Barri Almeda
10 MARÇ
Circuit de mobilitat
24 MARÇ
Multiesport i salut

Torras i Bages – Barri el Padró
3 MARÇ
Juga com abans
17 MARÇ
Multiesport i salut
31 MARÇ
Tallers de circ

Miranda – Barri Gavarra
10 MARÇ
Multiesport i salut
24 MARÇ
Juga com abans

Av. Sant Ildefons – Barri Sant Ildefons
3 MARÇ
Circuit de mobilitat
17 MARÇ
Juga com abans
31 MARÇ
Multiesport i salut

Dr. Carulla / Rambla – Barri Centre
17 MARÇ
Contes al carrer
31 MARÇ
Juga com abans

Passatge Sant Lluís – Barri Riera
10 MARÇ
Juga com abans
24 MARÇ
FESTA DEL RIU
Carrer Verge de Montserrat


 

Etiquetes: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Aquest mes tornen les activitats als carrers de Cornellà de Llobregat per aprendre tècniques de circ, escoltar contes, fer esports, i en definitiva jugar i gaudir durant tot un matí de diumenge.

Notícia

Santa Coloma de Cervelló s'afegeix a la iniciativa impulsada per l'Hospitalet, Sant Boi, Esplugues, Sant Just, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Vicenç dels Horts. Ciclistes a partir dels 8 anys podran participar en aquest passeig en bici que se celebrarà el 29 de setembre durant la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Notícia

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col.laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal.lat un punt de recàrrega solar per a vehicles elèctrics. Les fotolineres són estacions de recàrrega per al vehicle elèctric la energia prové de plaques solars, instal·lades normalment al sostre de la instal·lació. Tenen el gran avantatge que ofereixen energia verda. La fotolinera de Sant Climent té capacitat per a quatre vehicles electrics.

Butlletí