Exposició "Actuem amb Energia" a Santa Coloma de Cervelló

dilluns, 18 febrer, 2019 - 00:00 a divendres, 22 febrer, 2019 - 23:59
Escola Pla de les Vinyes. Jornada Portes Obertes i Setmana de la Ciència.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

L'exposició "Actuem amb energía" mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L'exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona


 

Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

La millora de l’enllumenat públic suposa una reducció del 20% en el seu consum. Actualment, el 100 % dels punts de la xarxa d’enllumenat dels nostres espais públics ja funciona amb tecnologia de LED.

Notícia

22 Comunitats Energètiques de l’economia social i solidària de Catalunya s’han trobat al Prat de Llobregat per posar en comú estratègies de creixement

Notícia

La nova caldera, les obres d'instal·lació de la qual compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, tindrà una potencia de 500 kW i se sumarà a la que ja hi ha. Totes dues abastiran de calefecció i aigua calenta sanitària el Centre Cívic El Roure, la Biblioteca La Ginesta, l'Escorxador i les dependències de la Policia Local

Butlletí