Taller: Cuina d’hivern amb productes de proximitat

dissabte, 16 febrer, 2019 - 11:00 a diumenge, 17 febrer, 2019 - 12:59
Casa Capell. Mataró
Geolocation

L’hivern minva els ingredients de proximitat disponibles i far esmolar la imaginació a l’hora d’elaborar plats sostenibles i seductors. La cuinera Anna Solé ens hi ajudarà.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitza: Casa Capell - Ajuntament de Mataró


 

Organitzador: 
Casa Capell
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

Amb les obres del nou ramal per l’eix Lluís Companys el TubVerd acabarà el 2022 donant servei a 25 equipaments educatius i esportius, a més d’activitats industrials, residències, edificis d’habitatges, l’Hospital i edificis amb activitat comercial i d’oficines.

Article

El Pla per a l’eficiència i la transició energètica té tres eixos d’intervenció: el de les infraestructures; el de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses en aquest procés de transició; i el de la fiscalitat a través de diferents bonificacions aplicables a impostos i taxes relacionades amb l’activitat econòmica que inclogui mesures de millora energètica. El Consell Econòmic i Social de Mataró ha prioritzat i donat suport a aquest Pla per la pressió que el sector empresarial està patint pels costos de fabricació i per la inestabilitat a l’alça dels preus dels subministraments, especialment de l’energia i el gas.

Butlletí