Avià reconegut pel seu model de sostenibilitat integral

Font: Ajuntament d'Avià

22/01/2019 - 08:41

Avià és finalista del guardó internacional atorgat per la fundació canadenca amb base Montreal, Newcities, que treballa per promoure nous models de ciutat sostenibles que promoguin el benestar dels seus ciutadans. 

El guanyador d’entre les tres ciutats finalistes serà anunciat  el mes de Febrer després d’una segona tanda.

La fundació ha valorat positivament el projecte “Avià per un bon clima” que presenta un model de sostenibilitat integral de sostenibilitat, estalvi i reducció d’emissions.

El model d’Avià presenta beneficis micro-econòmics sobre l’economia local pública  i privada que han estat molt ben valorats pel jurat format per una comissió d’experts internacionals i també i macro econòmics si el model d’Avià s’aplica a tot el país.

El model d’Avià es basa en una administració municipal pública que prioritzi la reducció d’emissions i estalvi que es reverteixi al vilatà en forma de regulacions i ajudes per reduir emissions i incrementar l’estalvi privat.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Puig-reig referma l’aposta per l’eficiència energètica amb actuacions per ser més sostenibles i afavorir l’estalvi.

Notícia

Després del canvi massiu de lluminàries a tecnologia LED, la següent fase de millora i optimització consisteix en la instal·lació de nous sistemes de telegestió que permeten fer una gestió molt més efectiva de l’enllumenat (avaries, consums, adaptació dels horaris d’encesa i apagada de les lluminàries a la via pública, etc.) · La previsió és que el nou sistema estigui en funcionament durant aquest estiu

Butlletí