Més escoles per l'estalvi energètic a Viladecans

20/12/2018 - 08:00

El Vilawatt, amb el seu espai d'escoles, consolidarà el projecte 50/50 d'incentius econòmics per estalviar energia, que consisteix a revertir part de l'estalvi en la factura i en reinvertir una altra en projectes per millorar l'escola.

En aquest nou curs acadèmic, ja s'han celebrat dues reunions entre els docents de les escoles que formen part del projecte. En la primera, els centres veterans (Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta, Marta Mata, Mediterrània, Montserratina i Pau Casals) van acollir als centres que s'acaben d'incorporar (GermansAmat Targa i Miquel Martí i Pol); mentre que a la segona es va determinar el pla d'accions a desenvolupar al llarg del curs i  van quedar constituïts els equips energètics, és a dir, els equips de persones dinamitzadores i responsables d'implementar aquestes accions als centres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
5 coses que has de saber de la moneda Vilawatt

L'Espai Vilawatt de la Gent a Viladecans ha completat el seu primer cicle de tallers sobre eficiència energètica.

Notícia
L’alcaldessa va pujar al prototip dissenyat per la UPC

L’alcaldessa va pujar al prototip dissenyat per la UPC

La plaça de Jaume Balmes va acollir la Fira de la Mobilitat Sostenible, l’eficiència energètica i les noves tecnologies. L’activitat, que recordem-ho es va haver d’ajornar fa una setmana per les previsions de pluja, va comptar amb l’exposició de vehicles elèctrics, híbrids i de gas que incloïen dos models Tesla que poden circular a través d’un mòbil i un prototip dissenyat per la UPC.

Notícia
Primers contractes amb la companyia Vilawatt per proveir d'energia les llars i negocis de la ciutat. La compra agregada d'energia a la comercialitzadora Aura permet obtenir un preu just per als veïns i veïnes de Viladecans. Amb aquest pas Viladecans enfila el camí de la transició energètica.

Butlletí