Oberta la CRIDA per a presentar projectes i solucions al IV Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local

Font: Diputació de Barcelona

17/12/2018 - 11:57

El IV Fòrum sobre medi ambient i món local es celebrarà els dies 19 i 20 de febrer del 2019 a Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages. La Diputació de Barcelona organitza el IV Fòrum sobre medi ambient i món local, un esdeveniment que es celebra cada quatre anys amb l’objectiu d’establir-se com un punt de trobada entre tots els agents públics i privats del sector del medi ambient, i en especial, per posar en valor la feina realitzada des del món local i des de la Diputació de Barcelona. 

 

A l’edifici La Fàbrica disposarem d’un espai de networking, La Fàbrica de les Oportunitats, per mostrar experiències i connectar interessos.

 

T’interessa venir? Evidentment, sí.

Necessites millorar en algun àmbit o inicies un projecte pel qual necessites suport?

Tens solucions o projectes que has desenvolupat i que són innovadors i marquen la diferència?

Tens curiositat?

Sense cap mena de dubte, t’interessa participar. L’Espai Networking et vol ajudar, d’una banda, a relaxar-te i desconnectar, i de l’altra a conèixer persones, trobar possibles aliats i col·laboradors, i conèixer projectes que puguin resultar-te interessants.

 

La Fàbrica de les Oportunitats, com a espai de networking, serà un espai doble on podràs participar:

 

Tens un projecte i vols que tothom el conegui? Disposaràs d’una sala on fer una presentació ràpida del teu projecte o solució relacionada amb els àmbits del Fòrum:

Si vols exposar, omple la fitxa d’inscripció. Un cop l’haguem rebut, t’enviarem la informació necessària per concretar la teva participació.

Prèviament difondrem el programa amb les ponències que es presentaran. La ronda d’exposicions es realitzarà en format Petxa Kutxa, un format àgil i visual.

Tens algun dubte sobre algun projecte que has iniciat? Necessites col·laboració? Aquest és un espai informal en el qual, a més de conèixer a altres persones, podràs compartir reptes i necessitats, i trobar oportunitats de solució. Volem facilitar que establiu ponts de col·laboració.

No cal que t’inscriguis prèviament, només que tinguis ganes d’ampliar la teva xarxa de contactes. Tindràs a la teva disposició un espai amb wi-fi, taules, cadires, ... i un panell on poder compartir el teu repte i en el qual altres persones et puguin oferir solucions.

Un cop hagis emplenat la fitxa d’inscripció, i ens hagis facilitat informació sobre la teva presentació, hauràs d’esperar que t’enviem un correu electrònic confirmant la teva participació. Si no és així, posa’t en contacte amb nosaltres.

Recorda! Només un projecte per organització.

La data límit per sol·licitar inscripcions a l’Elevator pitch és el 18 de gener del 2019. Es tindrà en compte l’ordre de peticions.


 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí