Eco Sant Cugat 2018

divendres, 28 setembre, 2018 - 00:00 a diumenge, 30 setembre, 2018 - 23:59

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza la 16a edició de l’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès, el diumenge 30 de setembre.

L’Eco Sant Cugat 2018 començarà amb diversos actes previs. El primer serà la Pedalada contra el canvi climàtic el dissabte 22 de setembre, i el següent cap de setmana (28, 29 i 30 de setembre) arriben tots els actes programats.

El divendres 28 hi haurà la conferència Claus de la salut emocional, a càrrec de l’escriptor, periodista i director del programa “L’ofici de viure” a TV3 i Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez.

El dissabte 29 arribarà la quarta Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’auditori del centre cívic.

I el diumenge 30 és el dia gros de la fira! Farem una caminada, una bicicletada, un mercat d’intercanvi, l’espai salut amb moltes activitats, passejades, conferències, tallers per a totes les edats, jocs infantils, la fira amb estands i expositors. El gruix de les activitats del diumenge serà a la zona esportiva municipal i totes les activitats son gratuïtes.

PROGRAMA

Com arribar-hi


 


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Notícia

El Molí del Foix, el centre d'interpretació històrica i natural de Santa Margarida i els Monjos, ha realitzat una sèrie d'activitats durant el mes d'octubre per parlar sobre l'aigua.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Butlletí