Les platges de Viladecans, el tresor de la costa barcelonina

02/09/2018 - 11:12

Viladecans és l'únic municipi de tota la costa barcelonina que pot presumir d'haver obtingut un certificat de 'Platges Verges'.

Aquest guardó distingeix l'esforç per preservar la biodiversitat natural i Viladecans l'ha validat de nou en els més de 1.600 metres de les platges del Remolar i de Cal Francés. 'Platges Verges' és una oportunitat de valorar els esforços dels municipis i entitats des d'un punt de vista ecològic i de preservació del medi.

Aquesta és la novena edició dels guardons 'Platges Verges' organitzat per Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l'Ebre. El 2018, en total, han estat distingides 21 platges de 10 municipis. En les sis ocasions que Viladecans s'hi ha presentat ha obtingut els guardons corresponents.


 

Municipis: 
Baix LlobregatViladecans
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Viladecans ofereix, des de l’any 2014,  un servei d’assistència per a la tramitació de les bonificacions socials existents en els subministraments de l’electricitat i de l’aigua amb l’objectiu d’informar i d’ajudar la ciutadania en els tràmits administratius necessaris per fer la sol·licitud i poder gaudir de l’ajut.

Article

El portal mostra de manera atractiva les dades de consum dels equipaments municipals.

Article

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Butlletí