Exemples de la transició energètica a Viladecans

19/07/2018 - 10:24

Els tres edificis que transitaran cap a l'eficiència energètica gràcies al projecte Vilawatt encaren les seves remodelacions.

La firma del contracte per part de les comunitats de veïns i veïnes permetrà reformar els seus habitatges per reduir el consum d'energia i millorar el confort a les llars. El seu és un paper clau com a impulsores de la transició energètica a la ciutat. Els últims tres mesos l'equip tècnic del Vilawatt ha fet una avaluació energètica dels edificis i ha consensuat les mesures correctores amb els veïns i veïnes.

Aquests habitatges demorenovats rebràn els subministraments de la nova companyia elèctrica que crearà el Vilawatt i es beneficiaran també dels avantatges de la moneda local. Durant aquest mes de juliol hi ha en marxa una campanya itinerant al carrer per atendre consultes en relació al Vilawatt i captar persones interessades en sumar-se al projecte.

A més, hi ha també en funcionament el punt d'informació Vilawatt al Casal de la Montserratina.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

L'esforç que implica practicar l'activitat física conflueix ara a Viladecans amb l'esforç que ha de fer la societat per consumir menys energia i de manera més eficient. Els complexos esportius municipals acaben d'instal·lar les primeres màquines d'ecogeneració.

Article

Està ubicada a Can Comamala i ofereix assessorament a particulars i empreses per transformar immobles perquè siguin més eficients energèticament.

Article

Té l’objectiu de reduir el consum d’energia, augmentar el consum d’energia renovables i disposar d’eines avançades d’avaluació del consum · Es tracta d’una iniciativa que l’Ajuntament recull de la Diputació de Barcelona i que inclou mesures d’estalvi en l’ús de recursos i de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

Butlletí