Badalona presenta la Xarxa de Comerç Verd

10/07/2018 - 08:37

Es tracta d’una projecte pilot per donar a conèixer a la ciutadania l'oferta de productes i serveis sostenibles i fomentar el comerç verd

Es va presentar la Xarxa de Comerç Verd, un projecte d'ambientalització del comerç a través d'una prova pilot que es farà amb les associacions de comerciants del passeig de la Salut, del carrer del Canonge Baranera i Pérez Galdós.

Aquest projecte consisteix en realitzar un pla d'acció, amb assessorament personalitzat, per elaborar elements de comunicació i poder donar a conèixer al consumidor l’oferta de productes i serveis sostenibles. La prova es farà a cent cinquanta establiments que formen part d’aquestes tres associacions de comerciants.

Un cop fet aquest primer pas es crearà la Xarxa de Comerç Verd fent una diagnosi de l’oferta a la ciutat a través d'uns criteris de sostenibilitat i proximitat o comerç just. A partir d'aquí es farà un recopilatori dels establiments que compleixin els requisits per formar part d’aquesta Xarxa de Comerç Verd i es realitzarà la Guia de Consum Conscient i un mapatge dels establiments de la ciutat que formaran part de la Xarxa.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
09/04/2024 - 09:30
Edifici DFactory Barcelona.
Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

El Govern de la Generalitat de Catalunya licitarà el desdoblament de la canonada per resoldre de manera definitiva la fuita històrica de Badalona.

Butlletí