Èxit dels horts socials a Rosselló amb totes les parcel·les en funcionament

18/04/2018 - 08:20

Foto Ajuntament de Rosselló

El projecte dels horts urbans, impulsat per l’Ajuntament de Rosselló, ha estat un èxit. La primera fase d’11 parcel·les proporcionades està plena i aviat s’ampliaran a 20.

Els horts socials que l’Ajuntament de Rosselló ha posat a disposició del veïnat per a cultivar hortalisses i altres productes de la terra, han tingut una excel·lent acollida per part de la població.

De fet el consistori ha afirmat que ja treballa per a ampliar la zona a 20 parcel·les i poder satisfer així la demanda creixent. Aquests horts han estat assignats en funció de les sol·licituds dels veïns i també prioritzant consideracions de caràcter social per part dels demandants, atesa la funció social i integradora que des del consistori se li ha volgut donar a aquest equipament municipal.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Terra d’aprenentatges Dotze belles històries de l’Agroecologia escolar a Catalunya és un recull que ens permet conèixer, des de la dimensió educativa, iniciatives productives alimentàries a Catalunya.

Acte
20/04/2023 - 18:00
27/04/2023 - 18:00
Sant Cugat del Vallès i Manresa
Article

La transformació de Vallbona, al districte de Nou Barris de Barcelona, permetrà fer créixer el barri i dinamitzar-lo i mantenir-ne alhora l’esperit de la comunitat.

Butlletí