La Vall d’en Bas impulsa un cicle sobre la Transició Energètica

Font: OlotTV

27/03/2018 - 08:30

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha apostat aquest 2018 per donar un impuls a les energies renovables i la mobilitat sostenible.

Per aquesta raó han programat el cicle Transició energètica, amb l’objectiu de canviar el model energètic i que, amb petites accions del dia a dia, es pugui reforçar la transició energètica.

150 persones assisteixen a la primera jornada del Cicle Transició Energètica

Unes 150 persones van donar-se cita a Can Trona, a la Vall d’en Bas, en motiu de la primera jornada del Cicle Transició Energètica. Sota el títol ‘Apostem pel Sol’, l’esdeveniment va fer una fotografia actual de l’ús de les energies renovables a Catalunya a la vegada que va posar en valor la importància de fomentar-ne un major ús. Amb les xerrades també es va informar als assistents de les opcions de consum i producció d’energies renovables a casa, centrant-se en l’energia solar i es van mostrar en funcionament plaques solars i un equip solar.

El cicle Transició Energètica finalitzarà el proper diumenge 29 d’abril amb la segona jornada titulada ‘Apostem per la mobilitat sostenible’. En aquest cas es parlarà d’opcions de mobilitat, de vehicles elèctrics i compartits, en detriment del vehicle particular contaminant. Els assistents podran veure i provar bicicletes i cotxes elèctrics.

Font: Ajuntament de la Vall d'en Bas


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La capital de la Garrotxa aposta clarament per aquest sistema energètic després dels bons resultats del desplegament de la comunitat del barri de Montolivet

Notícia

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar i la Indústria del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet possible informar fins a 1335 comunitats de propietaris i la configuració de 4 projectes d’autoconsum compartit entre indústries.

Notícia

Terrassa va acollir el passat 15 de febrer una jornada amb empresaris per presentar els resultats dels dos estudis, realitzats gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, per impulsar l’autoconsum compartit i les comunitats energètiques en un dels 20 polígons industrials de la ciutat.

Butlletí