La Vall d’en Bas impulsa un cicle sobre la Transició Energètica

Font: OlotTV

27/03/2018 - 08:30

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha apostat aquest 2018 per donar un impuls a les energies renovables i la mobilitat sostenible.

Per aquesta raó han programat el cicle Transició energètica, amb l’objectiu de canviar el model energètic i que, amb petites accions del dia a dia, es pugui reforçar la transició energètica.

150 persones assisteixen a la primera jornada del Cicle Transició Energètica

Unes 150 persones van donar-se cita a Can Trona, a la Vall d’en Bas, en motiu de la primera jornada del Cicle Transició Energètica. Sota el títol ‘Apostem pel Sol’, l’esdeveniment va fer una fotografia actual de l’ús de les energies renovables a Catalunya a la vegada que va posar en valor la importància de fomentar-ne un major ús. Amb les xerrades també es va informar als assistents de les opcions de consum i producció d’energies renovables a casa, centrant-se en l’energia solar i es van mostrar en funcionament plaques solars i un equip solar.

El cicle Transició Energètica finalitzarà el proper diumenge 29 d’abril amb la segona jornada titulada ‘Apostem per la mobilitat sostenible’. En aquest cas es parlarà d’opcions de mobilitat, de vehicles elèctrics i compartits, en detriment del vehicle particular contaminant. Els assistents podran veure i provar bicicletes i cotxes elèctrics.

Font: Ajuntament de la Vall d'en Bas


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

En concret el Palau d’Esports, el Camp de futbol Emili Vicente i la pista polivalent.
 

Notícia

La Biblioteca i l'edifici de l'Ajuntament també en disposaran en les pròximes setmanes.

Notícia

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús ha aprovat el projecte per instal·lar plaques solars a les escoles. L’objectiu és que amb aquesta instal·lació també en surtin beneficiats altres edificis municipals. Les plaques es col·locaran, durant l’any que ve, a l’escola l’estelada i a la petita estelada. Es calcula que permetin un estalvi energètic de gairebé el 40% del consum total dels dos edificis.

Butlletí