Rubí crea una finestreta energètica itinerant

23/03/2018 - 20:50

Rubí Brilla apropa l'assessorament a la ciutadania amb una finestreta energètica itinerant. 

La ciutadania podrà dirigir-se per primer cop a la Finestreta Energètica el pròxim dissabte 24 de març a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

La Finestreta Energètica assessorà sobre els subministraments energètics

La Finestreta Energètica és un servei de l’Ajuntament de Rubí a través del projecte Rubí Brilla que oferirà assessorament, informació i atenció sobre temes d’energia tant a rubinencs i rubinenques a títol individual com a empreses. L'objectiu del nou servei és ajudar de manera personalitzada tothom qui ho demani per reduir o resoldre dubtes de les factures dels subministraments energètics de llum i gas i atendre consultes sobre eficiència energètica i la incorporació d’instal·lacions d’energies renovables. A més, les persones interessades també podran obtenir a través de la finestreta vals gratuïts de cinc hores de conducció per provar el cotxe elèctric compartit de la cooperativa Som Mobilitat.

Rubí Brilla fa més d’un any que ofereix tallers de factura elèctrica. Ara, fem un pas endavant en la defensa dels drets energètics dels nostres veïns i veïnes i portem l’assessorament a una Finestreta itinerant que els rubinencs trobaran un cop al mes a diferents llocs de la ciutat”, diu el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Els assessors energètics de la Finestreta atendran preferentment amb cita prèvia  que es pot formalitzar a través del correu finestretaenergetica@ajrubi.cat, tot i que, si hi ha disponibilitat, rebran també els veïns i veïnes que s’hi acostin. La primera cita de la Finestreta Energètica serà dissabte 24 de març de 10 a 14 h a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. A l’abril, la Finestreta obrirà el dia 21 de 10 a 14 h a la Pl. Dr. Pearson i el 26 de maig serà a la rambleta de Joan Miró de 10 a 14 h  i de 15 a 19 h

Després, la previsió és que en el marc de la Festa Major, el 29 de juny, sigui a la plaça de l’Antiga Estació; el 29 de setembre de 10 a 14 h al mercat, el 27 d’octubre de 10 a 14 h al mercadal, el 24 de novembre al Centre Cívic del Pinar i el 15 de desembre al Pavelló de Can Rosés.

Noves dates del taller de factura elèctrica

A més d’estrenar la Finestreta Energètica, Rubí  Brilla mantindrà un cop al mes el taller d’estalvi de la factura elèctrica: dimecres 18 d’abril  (17.30 h) a l’Ateneu Municipal, divendres 18 de maig (10.30 h) a l’auditori Rubí Forma i dilluns 11 de juny  (18 h) a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Per assistir-hi cal formalitzar una inscripció prèvia a través de l’adreça rubi_brilla@ajrubi.cat  o al telèfon 93 581 39 00 ext 115 i, el dia del taller, cal portar la factura elèctrica.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Sant Cugat posa en marxa sistemes d’estalvi energètic a l’Escola de Música, el Casal Mira-sol i l’escola Pins del Vallès. Finançats a través de l’AMB i dels projectes europeus SunHorizon i GeoFit, cada equipament estalviarà entre un 60 i un 70%

Notícia

Amb aquest ja són quatre els edificis municipals amb instal·lació fotovoltaica

Notícia

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi. Tota l’energia dispensada per les electrolineres de l’AMB prové de fonts renovables.

Butlletí