Sant Andreu de la Barca promou la constitució de cooperatives agrícoles ecològiques per la creació de feina

20/03/2018 - 12:41

Amb la col·laboració de la Fundació Futur, que treballa per a la inserció de persones amb especials problemes-

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Fundació Futur, que treballa per a la inserció laboral de persones amb dificultats especials, han posat en marxa un projecte per promoure la creació de cooperatives agrícoles per a fomentar l'ocupació.

Aquestes cooperatives seran de cultiu ecològic i l'objectiu és recuperar cultius tradicionals, el mètode de treball antic, el respecte al medi ambient i la utilització d'energies renovables.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha destacat que "un dels objectius és la potenciació de l'agricultura ecològica i concretament de la proteïna vegetal, que té una gran demanda últimament".

A més de Sant Andreu de la Barca aquest projecte es durà a terme en les localitats de Gavà, Calafell, Sant Pere de Ribes, Igualada i Garraf.

L'objectiu és engegar dues cooperatives que suposaran la creació d'11 llocs de treball, incidint especialment en les dones immigrants, joves i aturats de llarga durada.

El projecte preveu un període de formació teòrica i un altre per posar en pràctica allò après a l'aula.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Agròpolis de Viladecans ha acollit una jornada per presentar el projecte Agreen, una iniciativa d'innovació d'Aigües de Barcelona que consisteix a utilitzar directament l'aigua regenerada en l'agricultura a l'entorn metropolità, per tal de reduir la dependència de recursos hídrics convencionals.

Notícia

Dins del Pla Sant Andreu Millora, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una capanya específica als comerços i establiments locals amb el repartiment de més de 500 kits als comerços amb diptics informariu i un cutter per augmentar la recollida selectiva, en especial la fracció del cartró

Article

Un estudi de l’Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA-CERCA) avalua els beneficis d’omplir les ciutats d’horts urbans.

Butlletí