Cicle d’actes per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua a Sant Antoni de Vilamajor

14/03/2018 - 15:04

Durant el març, a Sant Antoni s’organitzarà un mes temàtic sobre l’aigua amb una taula rodona, una instal·lació artística i la visita a la depuradora

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) i del Dia Internacional del Mar (17 de març), l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la biblioteca i el casal sociocultural han impulsat la campanya ‘Mars, Aigua... Vida!’. Durant tot el mes de març, diferents espais i equipaments del municipi acolliran diverses activitats relacionades amb l’aigua. El divendres 2 de març, a les 18 hores, a la biblioteca es farà el primer acte de la campanya: un contacontes a càrrec d’Elena Codó per a infants a partir de 4 anys.

També a la biblioteca, el dissabte 3 de març, a les 12 hores, es farà la inauguració oficial de la instal·lació artística ‘Bajo el agua’, amb la demostració en directe de l’autora, Dolo Navas, i la performance ‘Tortugues’ d’Eudald Alabau. La instal·lació es podrà visitar fins al dimecres 28 de març. Així mateix, a la biblioteca, el divendres 16 de març, a les 19 hores, s’organitzarà una taula rodona sota el títol ‘Qui contamina l’aigua?’, on diferents agents implicats en la problemàtica donaran la seva visió de la situació.

El casal sociocultural també se suma a la campanya i coordinarà una visita a la depuradora el dissabte 17 de març, a les 10 hores. De la mateixa manera, des de l’1 fins al 20 de març, es podrà veure l’exposició itinerant ‘La Vida de l’Aigua’ de la Diputació de Barcelona a les Escoles Velles, un projecte que vol conscienciar sobre la importància de l'aigua com a font de vida i com a recurs per a satisfer les nostres necessitats. Així mateix, l’exposició remarca la problemàtica actual del canvi climàtic i fa incidència en una gestió més sostenible d'aquest recurs natural.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Notícia

El Consorci Besòs Tordera ha instal·lat hidrants a dotze EDAR. La demanda d’aigua regenerada rebuda fins ara pels municipis consorciats se situa en 259 m3/dia, mentre que aquestes 12 ERA poden arribar a generar més de 320 m³/hora.

Acte
18/05/2023 - 00:00
Fira economia verda i circular. Pavelló firal. Granollers.

Butlletí