Cinc escoles de Badalona reben projectes d’estalvi energètic

10/03/2018 - 08:34

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona els projectes d’estalvi energètic i millora de les instal·lacions d’enllumenat de les escoles Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Mercè Rodoreda i Rafael Alberti.

Els informes permetran disminuir la despesa de consum elèctric i els costos actuals de manteniment dels edificis atenent a la major vida útil dels equips actuals. Aquest suport als ajuntaments contribueix a mantenir el nivell de qualitat de la xarxa de centres municipals i d'escoles públiques.

L’objecte dels projectes és especificar les parts que composen la instal·lació elèctrica corresponent a l’enllumenat, les especificacions necessàries per a la reforma interior tant de l’enllumenat com de les postes a terra, el subministrament d’energia, els quadres de distribució, la distribució i canalitzacions de potencies, el cablejat i, per últim, les dades administratives i econòmiques amb els plecs de condicions.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

PFB ha finalitzat la instal·lació de 396 plaques fotovoltaiques al teulat principal del centre funerari badaloní que permetran un estalvi d’un 35 % a la factura elèctrica

Article

La cinquena edició de la Marató per l'Emergència Climàtica de l'Ajuntament de Barcelona ha aconseguit reduir el consum d'electricitat en un 12,9%, un 10,7% el gas natural i un 6% l'aigua.

Notícia

El Govern de la Generalitat de Catalunya licitarà el desdoblament de la canonada per resoldre de manera definitiva la fuita històrica de Badalona.

Butlletí