Es posa en marxa la primera estació de recàrrega de vehicles elèctrics a Calella

20/02/2018 - 14:35

El punt és visible pels vehicles que circulen per la N- II ja que està situat a la part alta del carrer Sant Joan i davant del Mercat Municipal.

Calella disposa d’un punt de càrrega per a cotxes elèctrics que permet la connexió de dos vehicles de manera simultània. El punt es pot veure des de la N-II ja que està situat a la part alta del carrer Sant Joan i davant del Mercat Municipal.

Els usuaris podran accedir a la xarxa de manera gratuïta però hauran de pagar la zona blava per estacionar el cotxe durant un màxim de dues hores. Així, les dues places de zona blava passaran a ser exclusives per a ús de vehicles elèctrics.

Per a utilitzar el punt de càrrega caldrà tenir una targeta RFID que es pot sol·licitar a Gestvia o disposar de la targeta expedida per qualsevol altre municipi adherit a l’Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat. Així mateix, des d’ara, Calella apareix a les guies i mapes de municipis amb punts de càrrega elèctrica com Electromaps.

La instal·lació ha tingut un cost de 15.000,00 € (+ IVA) i ha estat en part subvencionada per l’Institut Català d’Energia dins del Pla d’Acció per al Desplegament d’Infraestructures de Recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya (PIRVEC 2016-2017).


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

Mataró Bus ha presentat tres nous autobusos híbrids, que rebaixen l’edat mitjana de la flota i suposen millores en la sostenibilitat ambiental, l’accessibilitat i la seguretat. El 68 % de la flota operativa de Mataró Bus ja és híbrida.

Butlletí